rendezvények

Ki mondja, hogy a november csupa szürke, és nem lehet virágos és zöld? Meglátjátok, hogy a kiskertpiacon micsoda színek, illatok, ízek lesznek november 10-én, vasárnap! Növény csere-bere és örökbefogadás, ibolya bemutató és rajongók találkozója, szaktanácsok beltéri szobanövénykehez és az őszi/téli balkonhoz. illatok, ízek a kertből az otthon melegéhez. természetes és növényes dekor a beltéri természetközeli élményhez, öltözékkiegészítők, natúr szépségápolási termékek a novemberi virágos jókedvhez:)

https://www.facebook.com/events/513100655932802

kiskertpiac  

kiskertpiac pop up az Akvárium Klubban

városban, zöldben – meet up and market

a természetes városi életstílus követőinek találkozóhelye és vására

2019. szeptember 15. 10:00-18:00

Akvárium Klub (1051 Budapest, Erzsébet tér 12.)

A BELÉPÉS INGYENES!

növények, virágok, növénydekorációk, beltéri otthondekor, természetes alapanyagokból divatkellékek, öltözékkiegészítők, gasztronómia a kertből és natúr kozmetikumok.

őszi balkonkertészeti szaktanácsadás, bemutatók, előadások

Kiállítóink….hamarosan:)

JÖN!

tavaszkert Dísznövény 2020 Szakkiállítás és Vásár 

Az ország minden részéből érkező kertészek, növény- és virágárusok, termelők, a gasztronómia képviselői, borászatok, sörfőzdék, „zöldítő” vállalkozások és természetközeli dizájnerek az igényes, zöld környezet és fenntartható életmód kialakításához nyújtanak inspirációt, ötleteket és a megvalósításhoz szükséges kertészeti, gasztronómiai és design termékeket.

időpont: 2020. április 24-26.

helyszín: Budai Arborétum, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.

paradicsom projekt

A Paradicsom Projekt élmény, szórakozás és egyfajta szemléletközvetítés kreatív foglalkozások által, mely arról szól, hogyan tehetjük szebbé, jobbá, színessé, ízessé, illatosabbá, egészségesebbé, örömtelibbé mindennapjainkat úgy, hogy közben figyelünk magunkra és a körülöttünk lévő tágabb, szűkebb környezetünkre.

Rendezvények, ahol találkozhatunk:

Gyerek Sziget – Gyerek Paradicsom

Vadaspark

Bartók Béla Boulvard egyes eseményein